SEGÍTÜNK VÁLASZTANI!

SEGÍTÜNK VÁLASZTANI!

JÓ DÖNTÉST HOZNI? EGYSZERŰ.

Akár éppen az álomkonyháját tervezi, akár csak a régi készülékeit cseréli újra, okos és hasznos útmutatónk segít Önnek, hogy a lehető legjobban döntsön...

TALÁLJA MEG A MEGFELELŐ MOSÓGÉPET!

Ahhoz, hogy megtalálja tökéletes mosógépét, érdemes átgondolnia néhány dolgot – mekkora hely van otthon, hová kerül a mosógép, milyen anyagból készülnek ruhái, melyeket majd mosni szeretne új készülékében, és az is fontos, hogy hányszor szeretne mosni egy héten. Mosógép vásárlási útmutatónkkal egyszerűen megtalálja tökéletes mosógépét.

A megfelelő szárítógép

Amikor szárítógépet vásárol, mindenképpen gondolja át, milyen anyagból készülnek ruhái, melyeket gépben fog majd szárítani. Ha nagyobb mennyiségű ruhát akar gépben szárítani, válasszon nagyobb kapacitású modellt, ha pedig úgy érzi sokat vasal, keressen vasaláskönnyítő programmal is rendelkező készüléket.

HOGYAN VÁLASSZON PÁRAELSZÍVÓT?

Amikor páraelszívót vásárol, az étkezési szokásaitól kezdve a konyha méretéig több mindent számításba kell venni. Segítünk Önnek megtalálni tökéletes páraelszívóját.

TALÁLJA MEG A MEGFELELŐ SÜTŐT!

Sütője központi eleme lesz konyhájának. Akár nagyobb társaságnak süt, akár romantikus vacsorát készít 2 főre, akár az illatos grillhúsokat vagy a ropogós sülteket szereti, Önnek is van egy sütőnk.  Vásárlási útmutatónkkal egyszerűen megtalálja tökéletes sütőjét.

Melyik az Ön főzőlapja?

Az egyszerűen tisztítható, villámgyors indukciós főzőlapoktól a nagyméretű, hatékony gázfőzőlapokig sokféle készülék közül választhat. Nálunk biztosan megtalálja az ízlésének és főzési szokásainak megfelelő, a konyhájába illő modellt. Segítünk Önnek, hogy megtalálja a tökéletes főzőlapját.

TALÁLJA MEG A MEGFELELŐ KOMBI HŰTŐT!

A kombinált hűtőszekrény az egyik legfontosabb készülék a konyhában. A megfelelő modell kiválasztása néha trükkös feladat lehet. Ezért összeállítottunk Önnek egy vásárlási útmutatót...

A TÖKÉLETES MOSOGATÓGÉP

Mi a trükkje a megfelelő mosogatógép kiválasztásának? Győződjön meg róla, hogy a mosogató programok összhangban vannak igényeivel. Klasszikus kör alakú edényeket használ, vagy inkább modern, nagyméretű, szögletes formájú darabokat? Ugyanilyen fontos a rendelkezésre álló hely, a kényelem, a kapacitás és az energiahatékonyság is...

A MEGFELELŐ PORSZÍVÓ

A megfelelő porszívó kiválasztásához át kell gondolni mekkora és milyen felületet akar majd takarítani. Ha van otthon háziállata, keressen olyan modellt, mely hatékonyan szedi össze a szőrszálakat. Vegye számításba azt is, mekkora hely van otthon a porszívó tárolásához.