TALÁLJA MEG A TÖKÉLETES SÜTŐT

TALÁLJA MEG A TÖKÉLETES SÜTŐT

Ropogós grillhúsok és zamatos sültek...

A sütő az egyik legfontosabb konyhai eszköz, éppen ezért fontos, hogy megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb modellt. Segítünk a választásban!

MEKKORA HELYRE SZERETNÉ BEÉPÍTENI?

Egy sütőnek minden esetben legalább 60 cm széles és ugyanilyen mélységű hely kell. Attól függően, hogy milyen magas hely áll rendelkezésére, választhat kompakt, standard vagy dupla méretű változat.
45 cm-es magasság – kompakt sütők.
60 cm-es magasság – standard sütők.
72–80 cm-es magasság – nagy belső terű sütők.

TIPP: Ha kis méretű konyhába szeretne beépíthatő sütőt vásárolni, válasszon olyan készüléket, amelynek oldalt nyílik az ajtaja – így Ön közelebb állhat hozzá, miközben ki- vagy beteszi az ételeketa  sütőbe. 

KAPACITÁS

Gyakran főz nagy társaságnak? A sütők belső térfogatát literben mérjük: minél nagyobb több embert lát vendégül, annál nagyobb belső térfogatú sütőre van szüksége.
70 literesnél nagyobb – Nagycsaládosoknak (4 vagy több fő) ajánljuk
40-70 literes – 3-4 főre készíthet benne ételeket.
35-40 literes – 1-2 személyre süthet benne.  
TIPP: Ha minél többféleképpen ki szeretné használni sütőjét, válasszon kivehető tálcás modellt! 

SÜTÉS-FŐZÉS

Ön hogyan készíti az ételeket?
GőzsütésAkár húst, akár kenyeret süt, adjon hozzá egy kis gőzt, és rögtön ropogósabb, szaftosabb, gazdagabb ízű lesz az étel!
Grillezés – Azokban sütőkben, amelyekhez grill is tartozik, több ételt készíthet, mint a hagyományos modellekben.
Hússütés – A húsokat hagyományos és légkeveréses funkcióval rendelkező sütőkben is megsütheti, azonban gőzsütőben készítve lesznek a legfinomabbak.
Tésztasütés – A légkeveréses sütőben mindenfajta kenyér- és süteményfélét fantasztikusan finoman készíthet el.  
Összes – A multifunkciós sütők funkciói között megtalálja az összes fenti funkciót, ráadásul a gőzprogrammal fantasztikusan finom ízű és textúrájú ételeket készíthet. 

TISZTÍTÁSI

Sütőtisztítás gyorsan és egyszerűen!
Öntisztító sütők – A pirolitikus öntisztító sütők egy gombnyomásra kitakarítják magukat. A készülék jelzi, amikor eljött a sütő takarítás ideje. A rendszer hamuvá égeti a sütőtérben lerakódott szennyeződéseket, amit Önnek csak ki kell törölnie egy nedves kendővel, miután lejárt a program és lehűlt a sütő.
Katalitikus betétek – A katalitikus betétek magukba szívják a kifröccsenő zsiradékot. Többszöri használat után egyszerűen csak ki kell cserélni őket.  

TIPP: Az ujjlenyomat-taszító kivitelezés nem csak gyönyörű, de kevesebb tisztítást is igényel.

KÉSZEN ÁLL RÁ, HOGY KIVÁLASSZA AZ ÖNNEK MEGFELELŐ SÜTŐT?

Grillezzen, süssön vagy pirítson egyetlen multifunkciós sütőben. Vagy lépjen még magasabb szintre egy gőzsütővel! Az ételek ellenállhatatlanul szaftosak lesznek, miközben kívül ropogós kérget kapnak. 

KENYÉRSÜTÉS – AKÁR EGY PÉKSÉGBEN

Multifunkciós PlusSteam gőzsütőnkben a gőz és a forró levegő segítségével sokkal finomabbra sütheti az ételeket. A már megszokott, jól bevált ételek is sokkal teltebb, gazdagabb ízűek és jobb állagúak lesznek, ha gőzprogramon készíti el őket. A sült hús szaftosabb, a kenyér ropogósabb és omlósabb lesz.