Main hero

Jótállás és kiterjesztett garancia

Itt talál bővebb információt a készülékére vonatkozó jótállásról, és extra garancia vásárlási lehetőségről.

Zanussi jótállás

Zanussi garanciával nyugodt lehet

Az Zanussi kiváló minőségű háztartási gépeket gyárt, melyek sokáig működnek meghibásodás nélkül. Az Zanussi háztartási gépekre 1 év gyártói garanciát adunk (a hűtőszekrényeket kivéve, melyekre 2 év a gyártói garancia). Ez idő alatt díjmentesen javítjuk meg készülékét, amennyiben a hiba garanciális. A jótállási feltételekről részletesen itt olvashat.

Kiterjesztett garancia dokumentum

Zanussi kiterjesztett garancia

A gyári garancia 1 évig védelmet jelent az esetleges meghibásodások esetén. A kiterjesztett garanciával további 1 vagy akár 3 éven át élvezheti ezt a nyugalmat. Kiterjesztett garanciát nem csak új készülékére vásárolhat. A kiterjesztett garanciát készüléke megvásárlása után akár 8 évvel is megveheti.

3 egyszerű lépésben megvásárolhatja a kiválasztott csomagot

Ha kérdése van, vagy szeretne beszélni valakivel a szolgáltatásról, hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 1 252 1773

 • sss
  1
  Válasszon időtartamot

     

 • 2
  Adja meg készüléke adatait és a vásárlás dátumát

     

 • 3
  Válasszon fizetési módot, és fejezze be a rendelést

     

Gyakran ismételt kérdések

Milyen készülékhez vásárolhatok kiterjesztett garanciát?

A Kiterjesztett Garancia csak Magyarország területén értékesített háztartási nagygépekhez vásárolható (pl. tűzhelyek, sütők, páraelszívók, hűtők, mosógépek, mosogatógépek, szárítógépek).

A kiterjesztett garancia megvásárlása befolyásolja a jótállás időtartamát?

Nem. A kiterjesztett garancia időtartama nem befolyásolja a jótállás időtartamát. Akkor lép érvénybe, amikor lejár a jótállás.

Későbbiekben is lehetősége van kiterjesztett garanciát vásárolni - egészen a készülék 8 éves koráig. 

Milyen meghibásodásokra nem terjed ki az Zanussi kiterjesztett garancia?

A biztosítás nem fedezi az alábbi eseteket:

- olyan károk, melyekért a törvény vagy szerződéses feltételek szerint a gyártó, az eladó vagy a forgalmazó a felelős

- ha elveszítette a készüléket

- a biztosítási időszakot megelőzően történt károk

- természeti katasztrófák által okozott károk, beleértve a villámcsapást, az árvizet, a tüzet és a feszültségváltozásokat, illetve az áram-, a gáz-, a légkondicionáló-, a szellőztetés, a távközlés, a villámvédelem és a riasztóhálózatok működése közben keletkezett károk

- az állatok, pl. a rágcsálók és a rovarok okozta meghibásodások

Mennyibe kerül a Zanussi Kiterjesztett Garancia?

Az extra garancia díja a szolgáltatás időtartamától függően változik. További információért keresse ügyfélszolgálatunkat hétfőtől – péntekig 08:00 és 17:00 óra között a +36 1 252 1773-es telefonszámon, vagy látogasson el a www.electrolux.hu/ weboldalra.

Hogyan jelenthetek be hibát a Zanussi Kiterjesztett Garancia ideje alatt?

Amennyiben készüléke meghibásodik, keresse ügyfélszolgálatunkat hétfőtől – péntekig 08:00 és 17:00 óra között a +36 1 252 1773-es telefonszámon.

Ki vásárolhat Zanussi Kiterjesztett Garanciát?

Bárki, aki Zanussi háztartási nagygépet vásárolt, és a vásárlás időpontja óta maximum 8 év telt el. A készülék életkorát a Kiterjesztett Garancia megvásárlásakor igazolni kell blokkal vagy számlával.

Mi történik akkor, ha elromlik a készülékem?
Amennyiben készülékét nem lehet megjavítani, kicseréljük azt egy legalább azonos értékű modellre (a kicserélt készülékre csak a gyári garancia vonatkozik), vagy megtérítjük a termék helyettesítési értékét.
Ha szeretnék eladni/megvenni egy Zanussi Kiterjesztett Garanciával rendelkező készüléket, akkor továbbra is érvényesek a csomag szolgáltatásai?

A Zanussi Kiterjesztett Garancia szolgáltatásból fakadó jogok és kötelezettségek átruházhatók a készülék új tulajdonosára. E célból vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a +36 1 252 1773-es telefonszámon.

A készülék javítása, cseréje vagy helyettesítési értékének megtérítése befolyásolja a Zanussi Kiterjesztett Garancia időtartamát?

A készülék javítása nem befolyásolja a Zanussi Kiterjesztett Garancia időtartamát. A készülék cseréjét vagy helyettesítési értékének megtérítését követően a Kiterjesztett Garancia szolgáltatás megszűnik, az új készülékre a gyári garancia él.

Lemondhatom-e a Zanussi Kiterjesztett Garanciára vonatkozó szolgáltatást?

A szolgáltatást a vásárlásától számított 30 napon belül indoklás és további költségek terhelése nélkül lemondhatja, amennyiben az eszközt ez idő alatt nem cserélték le és nem javították. Ellenkező esetben nincs lehetőség kilépni a szolgáltatásból.