TALÁLJA MEG A TÖKÉLETES MOSOGATÓGÉPET

Hogyan válassza ki a tökéletes mosogatógépet?

Ha megfelelő készüléket választ, azzal időt, energiát és pénzt takaríthat meg. A mosogatógépek esetében is így van ez. Ha kissé bizonytalan abban, hogy milyen gépet is keressen, íme néhány tanács a döntéshez.

ELHELYEZÉS

Gondolja át, hogy melyik méret és stílus felel meg legjobban az Ön igényeinek. A 60 cm széles, normál méretű modellek tökéletes választást jelentenek a sok edényt használó háztartások esetében. A keskeny kivitelű modellek praktikus megoldást jelentenek, ha nincs túl sok hely. Ám a méret ne tévessze meg Önt! Még egy 45 cm széles készülék is rendelkezik a nagyobb modellek mosogatási kapacitásával. A kompakt modellek észrevétlenül beleilleszkednek konyhájába, s akár6 terítéknyi edényt is elmosogathat bennük.

KAPACITÁS

A mosogatógépek kapacitását leggyakrabban terítékben mérjük. Egy teríték nagyjából annyi edénynek, illetve evőeszköznek felel meg, amennyit egy személy egy háromfogásos étkezés alkalmával elhasznál. 12-13 terítékes készülék – Egy család mindennapos étkezései után elmosogathat vele. 9 terítékes készülék – Keskeny kivitelben is kapható, két személynek ajánljuk, vagy azoknak, akiknek otthonában nincs túl sok hely. 6 terítékes készülék – Kompakt mosogatógép azoknak, akik ritkán étkeznek otthon, és helyet szeretnének megtakarítani a lakásban.

PROGRAMOK

Tepsik – Ha szereti a sajtos lasagne-t, de nem szeret utána mosogatni, válasszon intenzív, 70 °C-os mosogatási programmal rendelkező modellt, amelyben az edények 90 perc alatt tiszták és makulátlanok lesznek. Törékeny edények –  A 45 °C-os, langyos vizes programmal a törékeny üvegpoharak nem kapnak hősokkot, és nem törnek el.  Automatikus mosogatás – Van olyan mosogatógépünk, amelyben egyetlen gomb megnyomásával automatikusan kiválasztja a szennyes edénynek megfelelő hőmérsékletet (45 és 70 °C között), mosogatási időt és vízfelhasználást. TIPP: Ne felejtsen el mosogatógép sót használni, így elkerülheti a vízkőnyomok lerakódását az edényeken.

KÉNYELEM

Több kényelmi funkció közül választhat, így Ön könnyedén beillesztheti a mosogatást a napi teendői közé: Késleltetett indítás – Ha későbbre időzítené a mosogatást, ezzel a funkcióval beállíthatja, mikor induljon el a mosogatás. 30 perces gyorsmosogatás – Tiszta edények mindössze fél óra alatt.

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

A háztartási gépeket A-tól G-ig különböző energiaosztályokba soroljuk. A-val jelöljük a legenergiatakarékosabb modelleket, míg G-vel a legkevésbé energiatakarékosakat. Az A fokozaton belül az energiatakarékosabb készülékeket A+, A++ stb. jelzéssel különböztetjük meg. Az A+ besorolású gépek 25%-kal energiatakarékosabbak, mint az A osztályúak, így Ön kevesebb áramot fogyaszt majd, ha ilyen készüléket választ. 

KÉSZEN ÁLL RÁ, HOGY KIVÁLASSZA AZ ÖNNEK MEGFELELŐ MOSOGATÓGÉPET?

Nagy tárolókapacitású mosogatógépeinket arra terveztük, hogy segítsük az Ön mindennapjait. Nézze meg mosogatógépeinket!

FEDEZZE FEL A MOSOGATÓGÉPEKET!