MEGKÖNNYÍTI AZ ÉLETÜNKET

Gondtalan otthon

Szenvedélyünk, hogy hatékony és könnyen használható, praktikus készülékeket fejlesszünk. Minden termékünkben kombináltuk az olasz dizájnt és a minőséget.

TÖRTÉNETÜNK

1916-ban a fiatal és vállalkozó szellemű Antonio Zanussi kályhákat kezdett készíteni Olaszország északkeleti részén, és hamarosan számos ötletes terméket fejlesztett ki. A Zanussi azóta is úttörő szerepet játszik a háztartási készülékek gyártásában. A Zanussi mutatta be az első gáztűzhelyt és az első automatikus leolvasztású hűtőszekrényt. Sikerünk sarokköve ma ugyanúgy, mint 100 évvel ezelőtt, a szépen kivitelezett olasz formatervezés.

MINDEN EGYSZERŰBB

Az elmúlt száz év folyamán volt néhány jó ötletünk, amelyek mindegyikét ugyanaz a szándék vezérelte: olyan termékeket létrehozni, amelyek megkönnyítik az életét. Megterveztük az XXL kapacitású mosógépeket, hogy még egyszerűbb legyen a mosás. Megalkottuk azokat a sütőket, amelyek megtakarítják Önnek a tisztítás fárasztó műveletét, mert kitakarítják magukat. Egyszerűbbé tesszük az otthoni teendőket, hogy több időt tölthessen családjával és barátaival.

FORMATERVEZÉS ÉS INNOVÁCIÓ

A mérnöki munka és a kiváló formatervezés tökéletes ötvözése a Zanussi számára lehetővé teszi a korukat megelőző készülékek kifejlesztését. Közreműködésünk révén – például hűtőink, tűzhelyeink, sütőink, páraelszívóink és főzőlapjaink, mosógépeink és szárítógépeink segítségével – élete sok területen egyszerűbbé válik.

TERMÉKEINK EVOLÚCIÓJA

Az elmúlt 100 év folyamán sok minden történt. Fedezze fel, hogyan fejlődtek termékeink, hogy minél jobban megkönnyítsék az életét.

ÓRÁK HELYETT MÁSODPERCEK ALATT

Főzőlapjaink egyre gyorsabbakká váltak az évek során. A történet 1916-ban kezdődött, amikor bevezettük a gáztűzhelyet. Ez a fatüzelésű tűzhelyeknél gyorsabb volt, és lehetővé tette, hogy egy gombnyomásra elkészítsük a teánkat. Gyorsan eljutottunk a 2000-es évig, amikor bevezettük az indukciós főzőlapunkat. Gyorsabb, biztonságosabb és sokkal energiahatékonyabb, és többé nem kell hosszú ideig várni arra, hogy a víz felforrjon.

A TŰZTŐL A GŐZIG

A sütés megkönnyítése mindig is szívügye volt a Zanussinak. 1916-ban maga Antonio Zanussi alkotta meg első rozsdamentes acél sütőt, amelyben sokkal jobban lehetett sütni, mint nyílt lángon. Ma egy Zanussi sütővel pékséggé változtathatja konyháját. Direct Steam gőzsütőnkben a gőz ropogós kérget süt az ételekre, miközben belül puhák, szaftosak maradnak. A sütő ráadásul egy gombnyomásra ki is tisztítja magát. Egyszerű!

A JÉGTÖMBÖKTŐL A HŰTŐ-FAGYASZTÓKIG

Sok-sok évvel ezelőtt az ételek frissen tartásához pincére vagy néhány hatalmas jégtömbre volt szükség. Az 1950-es évekig nem létezett az élelmiszerek tárolását megkönnyítő elektromos hűtőszekrény. Most itt van a TwinTech, a friss élelmiszerek tárolásának legnagyszerűbb módja. Mivel a hűtő és a fagyasztó külön levegőkeringető rendszerrel rendelkezik, az ételek hosszabb ideig megőrzik frissességüket és zamatukat.

EGY DARAB HELYETT AKÁR 10 KILÓ

Az elmúlt 100 év folyamán a mosás folyamata óriási változáson ment keresztül. Korábban egy teljes napot vett igénybe. Benedvesíteni, sikálni, benedvesíteni, dörzsölni, kifacsarni, kiteregetni, majd kivárni, hogy a ruhák megszáradjanak. Ma azonban egy LINDO300 mosógép egy program alatt kimossa egy egész futballcsapat felszerelését. Vagyis 10 kg ruhát képes kimosni egy gombnyomásra. Így kevesebb időt kell a mosásra fordítania, és több idő marad a szórakozásra. Egyszerű!

EGY NAP HELYETT EGY ÓRA

100 évvel ezelőtt a mosás semmiképpen sem tartozott a könnyű feladatok közé. Akár egy egész napot is igénybe vehetett. Mosás, teregetés, kivárni, amíg a ruhák megszáradnak, majd lehetett leszedni őket a szárítókötélről – feltéve, hogy sütött a nap. Manapság a szennyes ruha 60 perc alatt eljuthat mosó-szárító gépből a szekrénybe. A Zanussi mosó-szárító gépek 1 programmal képesek kimosni és megszárítani ruháit. Így, hogy a piszkos ruhákat a gépre bízta, jöhet a szórakozás. Egyszerű!