TALÁLJA MEG A TÖKÉLETES PORSZÍVÓT!

TALÁLJA MEG A TÖKÉLETES PORSZÍVÓT!

A TÖKÉLETES EGYENSÚLY

Nehéznek találja a megfelelő porszívó kiválasztását? Íme néhány ötlet az Ön igényeinek megfelelő, ideális porszívó kiválasztásához.

PORZSÁK NÉLKÜLI VAGY PORZSÁKOS?

Szeretné, ha a por egy higiénikus porzsákban gyűlne össze és azt ritkábban kellene üríteni? Akkor válasszon porzsákos porszívót. Nem szeretne porzsákra költeni, illetve nem akarja, hogy kifogyjon a zsákokból? Akkor válasszon porzsák nélküli porszívót.

HÁZIÁLLATOK ESETÉN

A háziállatok szőrét rendkívül nehéz eltávolítani, különösen a szőnyegekről, kárpitozott bútorokról és más szövetekről. A szőrszálak eltávolítására a motoros turbó szívófejjel ellátott porszívó a legjobb megoldás, és ez egyben ideális a szőnyegek mélytisztításához és ápolásához is.

KOMPAKT VAGY TELJES MÉRETŰ PORSZÍVÓ

Ha a lakás mérete miatt sokat kell porszívózni, nagy portároló kapacitással rendelkező porszívót válasszon, így nem kell majd túl gyakran ürítenie a tartályt vagy cserélnie a porzsákot.

KÜLÖNBÖZŐ FELÜLETTÍPUSOK

Olyan porszívót válasszon, mely a lakásában levő padlóburkolatoknak megfelelő szívófejjel rendelkezik. Szőnyeggel borított felületekre a forgókefével ellátott motoros szívófej a legjobb, amely segít a por és szennyeződések fellazításában. Faburkolat vagy járólappal burkolt felületek esetén használja a keménypadlókhoz tervezett szívófejet, amely hatékonyan, mégis finoman dolgozik, és megelőzi a karcolásokat. A kombinált, vagy más néven „hagyományos” szívófejek szőnyeghez és keménypadlóhoz alkalmas állítási lehetőséggel rendelkeznek.

KÉSZEN ÁLL RÁ, HOGY KIVÁLASSZA AZ ÖNNEK MEGFELELŐ PORSZÍVÓT?

Széles kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet, akár az állatszőr feltakarítása, akár az energiatakarékosság a legfőbb szempont. Találja meg most!