+1 év extra garancia a Zanussi gázüzemű készülékekre*

1 év extra garanciát adunk a Zanussi gázüzemű készülékekre a törvényben meghatározott jótállási időn felül. Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 1 éves időtartam végéig terjedő időszak. Az extra garancia online regisztrációhoz kötött.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

A garanciát kizárólag érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket.

 

*Az extra garancia az alábbi esetekben érvényes,

 • a 2021.01.01.-2021.03.07-ig terjedő időszakra, ha a Zanussi szervizpartnere kötötte be a készüléket. A szervizlistát itt tekintheti meg
 • 2021.03.08.-tól, ha a készülék beüzemeléséhez a Zanussi installációs szolgáltatását veszi igénybe.

Az ajánlat részletei

 • Az akció időtartama

  2021. január 1-től visszavonásig

   

  A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot és a beüzemelésről szóló igazolást. A bizonylaton szerepelnie kell a gáztűzhely, kombinált gáztűzhely vagy a gázfőzőlap termékkódjának, illetve vételárának is.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  Regisztrálja vásárlását

   

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot!

  Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát és a szakszerű beüzemelésről kapott igazolást. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételeknek.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Zanussi gáztűzhelyet, kombinált tűzhelyet és gázfőzőlapot forgalmazó partnerünk részt vesz.

Gyors hőfokszabályozás, könnyű tisztítás

A Zanussi gázfőzőlapokon kényelmesen és gyorsan készíthet el bármilyen ételt. A gázfőzőlapon pontosan szabályozhatja a láng erősségét, így minden ételt a megfelelő hőfokon készíthet el. Az üvegkerámia felületű gáz főzőlapokat ráadásul tisztán tartani is egyszerű. Ha valami kifröccsen főzés közben, egyszerűen le lehet törölni anélkül, hogy megkarcolná a felületet vagy foltot hagyna rajta.

Stabil hőmérséklet, finom ételek

Egy Zanussi gáztűzhely könnyen kezelhető és megbízható teljesítményt nyújt, így biztos lehet benne, hogy minden nap finom fogásokat készíthet majd a családnak. A PlusSteam funkció* használatával mennyei pogácsákat, péksüteményeket és kenyereket készíthet! A sütés kezdetén gőz képződik a sütőben, így a tészták belseje puha és omlós marad, kívül pedig ropogósak lesznek.

* Bizonyos modellekben