.

Extra garancia meghatározott Zanussi hűtőszekrények és fagyasztók kompresszorára

5 év garanciát adunk a promócióban résztvevő Zanussi hűtőszekrények, kombinált hűtő-fagyasztók, fagyasztószekrények és fagyasztóládák kompresszorára.

 

A garanciát kizárólag érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket

Az extra garancia csak a promócióban résztvevő modellekre vonatkozik!

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ MODELLEK ÉS REGISZTRÁCIÓ:

ZANUSSI_5_ev_badge.jpg

ZXAN13FW0, ZEAN11FW0, ZYAN8FW0, ZCAN20FW1, ZCAN31FW1, ZCAN38FW1, ZTAN14FW0, ZTAN24FW0, ZTAN28FW0

Regisztrálom a készüléket

 • Az akció időtartama

  2020. április 1-től visszavonásig

  A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, és a bizonylaton a hűtőszekrény, hűtő-fagyasztó szekrény vagy fagyasztó termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  Regisztrálja vásárlását

  Regisztráció

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot a vásárlást követő 90 napon belül!  Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételeknek.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Zanussi hűtő- és fagyasztókészüléket forgalmazó partnerünk részt vesz.

Mire terjed ki az extra garancia?

Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 5 éves időtartam végéig terjedő időszak, a kötelező jótállás időtartamának lejártát követően. Az extra garancia kiterjed a készülék kompresszorára, valamint a kompresszor meghibásodása esetén a javítás díjára, az elszállítás és visszaszállás költségére, valamint a vákuumolás, újratöltés díjára is. Kérjük, a garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát!

Elolvasom az extra garancia feltételeit

Válasszon inverter kompresszoros fagyasztót!

A hűtőszekrények és a fagyasztók lelke a kompresszor. Ez adja a hűtőközeget a készülékben. Az új generációs modellekben inverter kompresszor gondoskodik az élelmiszerek folyamatos és egyenletes hűtéséről. Mivel az inverter kompresszorban nincsenek mozgó alkatrészek, hosszabb az élettartama – nincs, ami elromoljon benne. Emellett, az inverter kompresszoros készülékek csendesebbek és energiatakarékosabbak is, mint a hagyományos kompresszorral szerelt társaik.

Figyelem! Az 5 év garancia nem csak inverter kompresszorral szerelt készülékekre vonatkozik. Vásárlás előtt ellenőrizze itt, hogy a kiválasztott készülékre vonatkozik-e extra garancia.