.

.

Extra garancia meghatározott Zanussi hűtőszekrények és fagyasztók kompresszorára

5 év garanciát adunk a promócióban résztvevő Zanussi hűtőszekrények, kombinált hűtő-fagyasztók, fagyasztószekrények és fagyasztóládák kompresszorára.

 

A garanciát kizárólag érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket

Az extra garancia csak a promócióban résztvevő modellekre vonatkozik!

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ MODELLEK ÉS REGISZTRÁCIÓ:

ZANUSSI_5_ev_badge.jpg

ZXAN13FW0, ZEAN11FW0, ZYAN8FW0, ZCAN20FW1, ZCAN31FW1, ZCAN38FW1, ZTAN14FW0, ZTAN24FW0, ZRAN20FW, ZRAN23FW, ZRAN24FW, ZRDN39FW, ZUAN19FW, ZUAN28FW, ZNLN31EW2, ZNLN34EW2, ZNLN34EX2Regisztrálom a készüléket

 • Az akció időtartama

  2020. április 1-től visszavonásig

  A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, és a bizonylaton a hűtőszekrény, hűtő-fagyasztó szekrény vagy fagyasztó termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  Regisztrálja vásárlását

  Regisztráció

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételeknek.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Zanussi hűtő- és fagyasztókészüléket forgalmazó partnerünk részt vesz.

Mire terjed ki az extra garancia?

Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 5 éves időtartam végéig terjedő időszak, a kötelező jótállás időtartamának lejártát követően. Az extra garancia kiterjed a készülék kompresszorára, valamint a kompresszor meghibásodása esetén a javítás díjára, az elszállítás és visszaszállás költségére, valamint a vákuumolás, újratöltés díjára is. Kérjük, a garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát!

Válasszon inverteres kompresszorral rendelkező hűtőt és fagyasztót!

A hűtőszekrények és a fagyasztók lelke a kompresszor, ez áramoltatja a hűtőközeget a készülékben. Az új generációs modellekben inverteres kompresszor gondoskodik az élelmiszerek folyamatos és egyenletes hűtéséről. Az inverteres kompresszor fordulatszáma automatikusan változik attól függően, hogy éppen mennyire kell hűteni a hűtő- vagy fagyasztóteret, így energiatakarékosabban és csendesebben működik, valamint az élettartama is hosszabb, mint a hagyományos kompresszornak.

Figyelem! Az 5 év garancia nem csak inverteres kompresszorral szerelt készülékekre vonatkozik. Vásárlás előtt ellenőrizze itt, hogy a kiválasztott készülékre vonatkozik-e extra garancia.