Csatlakoztatott sütő - hogyan lehet a készüléket engedélyezni/felvenni az alkalmazásba?

Utoljára frissítve 2023. 08. 11. 15:30

Kérdés:

  • Hogyan lehet a készüléket engedélyezni/felvenni az alkalmazásba?
  • Hogyan lehet csatlakoztatni a CombiSteam Pro intelligens sütőt a „My Electrolux” alkalmazáshoz?

Mire vonatkozik:

  • CombiSteam Pro intelligens csatlakoztatású sütő

Válasz:


A mobil eszközönTelepítse a „my Electrolux” / „my AEG” alkalmazást az App Store-ból (iOS) vagy a Google Playből (Android)Indítsa el az alkalmazást, és iratkozzon fel / jelentkezzen beNyomja meg a készülék alul található gombjátA képernyőn válassza a Készülék hozzáadása lehetőséget

Az alkalmazás megkéri Önt, hogy indítsa el a készülék WiFi-jét

Váltson a Sütőre


A sütőn

Betöltés után váltson a Sütőre.

Nyomja meg a WiFi ikont a sütő képernyőjén.

Amikor megnyílik a Vezeték nélküli beállítás képernyője, nyomja meg a WiFi KI gombot, majd válassza a BE lehetőséget.

Várjon, és amikor megjelenik, válassza a Vezeték nélküli beállítás lehetőséget. A sütő elindítja a WiFi-t. Ez 30-40 másodpercet vehet igénybe.

Válassza a következő képernyőn az Igen lehetőséget, amikor a rendszer megkérdezi, hogy csatlakozzon-e a sütő a vezeték nélküli hálózathoz.

Amikor ezt a képernyőt látja, váltson az alkalmazásra a mobil eszközön.A mobil eszközönNyomja meg a TOVÁBB gombot.Amikor ezt a képernyőt látja, nyissa meg a WiFi listát a beállításokban.Válassza ki a sütő  AJ_OV1_xx.xx.xxx nevű WiFi hálózatát, és térjen vissza az Electrolux App alkalmazásba.Pár másodpercbe telik a következő képernyőre lépés.Válassza ki otthoni routerének WiFi hálózatát, majd válassza a TOVÁBB lehetőséget.

Írja be a hitelesítő adatait, majd válassza a TOVÁBB lehetőséget.

Amikor a rendszer megkérdezi: „Szeretne emlékezni erre a hálózatra?”; válassza a TOVÁBB lehetőséget.

Pár másodpercig tart a csatlakozás a sütőhöz. Váltson a sütőre.A sütőnÉrintse meg az utolsó képernyőt, és a rendszer a következő képernyőre lép.Érintse meg a Vissza ikont, hogy a sütő fő képernyőjére lépjen, és hogy a sütő az alkalmazáshoz csatlakozzon.A sütő okostelefonról vagy táblagépről történő irányításához engedélyezze a távirányítást a sütő képernyőjén a mobiltelefon szimbólum megérintésével.

Amikor ezt a képernyőt látja, érintse meg az Igen gombot, hogy a távirányítás bekapcsoljon.

A távirányítás kikapcsolásához érintse meg a mobiltelefon szimbólumot a sütőn, majd az Igen elemet, amikor a második képernyő megjelenik.


Szakszerviz
Szakszerviz

Válassza Fix áras javítás szolgáltatásunkat! A hibabejelentést követően a javítás fix áron történik, ezért a szakember megérkezését követően Önt nem érik kellemetlen meglepetések.