A hűtő-fagyasztó ajtaját nehezen lehet kinyitni

Utoljára frissítve 2020. 05. 21. 13:34

Probléma:

  • Az ajtót nehéz nyitni
  • Az ajtót keményen kell húzni, mielőtt kinyílik

Előfordulás:

  • Hűtő-fagyasztó

Megoldás:

1. Nyomja az ujját az ajtótömítés valamelyik sarkának belsejébe, hogy enyhítsen valamelyest a szíváson, és ezzel megkönnyítse az ajtó újra kinyitását közvetlenül egy becsukást követően.   

2. Várjon kb. egy percet az ajtó újbóli megnyitása előtt

3. Ne csapja be az ajtót 

4. Ellenőrizze, hogy a készülék szintben / álló helyzetben van-e

Ezt úgy teheti meg, ha az alsó lábat állítja be, és ellenőrizze a szintet vízszintmérővel, amíg az ajtó nincs a test külsejével egy szinten.   

5. Ellenőrizze, hogy a zsanérok sérültek-e, és cseréljen ki minden hibás csuklópántot

Ha saját maga szeretné kicserélni a részeket, találhat alkatrészeket, tartozékokat és karbantartószereket a mi Webáruházunkban

6. Forduljon egy hivatalos márkaszervizhez

Ha a fenti javaslatok nem oldották meg a problémát, javasoljuk, hogy hívja az ügyfélszolgálatot.

Ok: 

  • A hűtő vagy fagyasztó belsejében lévő levegő ""összezsugorodik"", mivel hidegebb lesz. Ez néha szívást okozhat, ami megnehezíti az ajtó kinyitását. Ha az ajtót gyorsan csukják vagy csapják be, akkor a levegő kiáramlik és a vákuum felszabadulása több percig is eltarthat, miután az ajtót ismét normálisan lehet kinyitni. Az ajtó zárása után a hűtőszekrényben vagy fagyasztóban történő szívás normális, és nem termékhiba.     
Szakszerviz
Szakszerviz

Válassza Fix áras javítás szolgáltatásunkat! A hibabejelentést követően a javítás fix áron történik, ezért a szakember megérkezését követően Önt nem érik kellemetlen meglepetések.